Dagis, nej förskola heter det ju ,)

Vi har börjat på dagis :)

 

Ja vad tycker vi om det? Jo jag tycker det är jobbigt att det snart är dags att gå tillbaka till det normala livet igen dvs jobb! Gustav verkar nog tycka det vara intressant även om han idag blev lite ledsen när jag på prov var iväg en liten liten stund. Fast det går nog bra och jo jag kan säkert överleva att lämna Gustav ensam hos andra!

 

Idag fyller Fredrik år!! Och han vet inte vad han får i present av mig och Gustav, men det vet vi :D

 

En sådan här:

 

 

 

 

 

Jo föresten bada är skitkul!!!!

 

 

 

Och att stå upp i badet är ännu roligare för då säger mamma till :O

 

 

Och då får man väl sätta sig ner..

 

 

 

 

 

 

 


Söt!

Sötaste barnet i världen, ja det har jag! Jag tror ju även om jag tycker Gustav är det absolut sötaste som finns så känner nog alla mammor detta. Och det är ju helt rätt så skall det ju vara.

 

Nu har vi i alla fall haft det lugnt här hemma ett tag, röntgen gick bra och Gustav skötte sig exemplariskt. Nu är det bara väntan på att de skall ringa och berätta hur det såg ut. Självklart är det en aning oroligt men jag vet inte jag har en bra känsla.

 

Ikväll skall vi hem till mormor och äta musslor, njä vare sig jag eller Gustav kommer att deltaga i det utan det är Fredrik som vill. Jag skall äta krabba istället!

 

På måndag är det så dags för Gustav att börja på förskola, kommer nog att kännas konstigt men även bra på något vis.

 

 


Imorgon

Ja just det, imorgon är det dags att göra den där röntgen på Gustav. Fasar över att låta honom utstå det. Efter två lååånga veckor med magsjuka och inställd förskolestart så skall vi in ännu en gång till bus.

Älskade söta gulleplutt hoppas dagen imorgon går snabbt.

 

 

 


Väder Svalöv

RSS 2.0