..

 

 

 

 


En vanlig dag

En helt vanlig dag har det varit idag förutom att jag åkte 1,5 mil för att handla och kommer på att plånboken ligger i hästlastbilen. Tjooho eller vad säger man?

 

Tur var det att jag hade lite skrammel i fickan så jag kunde handla lite mat till Gustav annars hade jag väl kokat över både av värmen och av ilska på mig själv :)

 

Förra lördagen i nästan 36grader värme var jag och tävlade i Danmark, de hade lovat regn så Gustav skulle få åka med. Nejdå istället blev det 36grader och vindstilla, tusen bromsar och andra små otäcka djur. Gustav fick vara i skuggan hela tiden och tyckte det var helt ok. Jag svettades som en ja jag vet inte vad.

 

 

 

 

Åka båt var roligt och Gustav håller biljetten redo ♥

 

På söndagen så skulle vi åka till Falsterbo men så blev det inte. Istället åkte vi upp till Familjen Berg och tog en fika. Och där fick Gustav flirta lite med både Tilda och de små kissarna

 

 

 

 

 

Vaaaarmt är det! Så det bästa man kan göra är att plaska i polen :)



Klappa händer är något nytt

 

 

 

 

 

 

En fin dag avslutades med grillning


 


11 Månader

Lilla killen! Har blivit stora killen. Hela 11 månader, var tar tiden vägen??

Älskad över allt ♥

Gustav skumskägg ♥

 

 


Det var ett tag sedan nu

Har nästan inte skrivit på en månad nu och jo jag skäms lite. Mycket har hänt både roligt och väldigt ledsamt.

 

I fredags kom kallelsen till MUCG röntgen, vet knappt vad det är men bara ordet skrämmer mig. Läste lite i foldern som kom med och det gjorde mig redan nu nervös så jag fick ont i magen. Den 9 september kl 0900 är det dags i vart fall, hoppas nu oturen vänt och att den visar att allt är som det skall vara.

 

Det tråkiga är att Gustav för första gången i sitt liv fick åka ambulans! Invagination kallas det, det där som fick mitt underbara lilla barn att förlora medvetandet under nästan 8 minuter. Tarmvred kallar jag det när hästarna får det, ingen trevlig upplevelse vare sig själva tarmvredet eller själva behandlingen och allra hemskast måste det ha varit för Gustav. Den dagen är som i en dimma och även om ambulanspersonalen tyckte att jag var lugn så kände jag mig inte speciellt lugn..

 

Nu har vi klarat det!!

 

Midsommar har varit och den tillbringades i Loftahammar hos morfar, det blev en trevlig helg med fint väder och en hel del myggbett :O Gustav tyckte det var roligt att få åka i sin nya bilbarnstol där han kan stoppa ut benen och armarna som han vill. Frog heter den, fast då är det ju bara färgen. Acta Graco heter märket och modellen är Cosmic Comfort S!

 

Sedan så har Gustav fått en ny vagn, verkligen jättefin och jag bara väntar på att få använda den fullt ut, den är framåtvänd så jag vill inte riktigt att han skall sitta från mig redan när han ändå är så pass liten. Det blev en Teutonia Timmy, en svart!

 

Ikväll skall vi på middag det skall bli trevlig.

 

Och jo Gustav står upp!!!

 

Gustav ser inte helt nöjd ut ,)

 

Manducan ♥

 

 

Frog!!! Och Anke Vanke som alltid är med

 

Jaaaaa äntligen!!! Äuhäää tänker jag ,)

 

 

Jo jag glömde ju, vi kryper eller det kanske kan kallas hasning :))

 

 


Väder Svalöv

RSS 2.0