Långt inlägg..

Hade tänkt att skriva ner mina känslor över det som skett i helgen, men orken finns helt enkelt inte. Kanske är det för att det inte är över än.

Men så här mycket kan jag skriva att i lördags åkte vi in med Gustav till barnakuten i Lund för att han hade väldigt hög feber och där har vi varit tills idag..

Imorgon skall han UL's och röntgas och då får vi svar på vad det är som Gustav är sjuk av. Första diagnosen är urinvägsinfektion som kan ha gått upp i njurarna.

Älskade Gustav! Och mitt i allt detta så har han fått sina första små tänder. Det är dessutom min namnsdag idag :(

 

 


Badanka

Gått en hel del dagar sedan jag uppdaterade sist men vi har varit trötta. Jag var på truckutbildning förra veckan vilket gjorde att jag fick långa dagar och mycket hemifrån!

 

Gustav växer för var dag och blir mer barn än bebis. Gud vad snabbt tiden går man hinner inte med känns det som  :O

 

Vi har varit på boeltest vilket avklarades med glans! Hela 9920 gram och 76,5 cm blev summeringen och ligger bra på kurvorna.

 

Vi har gjort en hel del, varit på den första hästtävlingen utomhus där mamma rider och vi har badat en hel del nu i badbaljan. Just det där bada var ingen hit förra året han gillade det inte alls och blev ledsen varenda gång. Till slut fick han bada med mig och då släppte allt och han började tycka det var roligare, nu kan han bada i baljan sittandes helt själv med ett gäng badankor!! Bäst är Anke Vanke!! Som han valde helt själv på city gross.

 

 

 

De fem badankorna, den gula ankan är inte samma som Anke vanke. Anke Vanke är dubbelt så stor och har en snuttmun som är mysig att suga på :) Säger man badankor om alla även de inte är just ankor??

 

 

 

Inte hundrädd i vart fall :)

 

Bjuder Alice på skallra!!

 

 

 

 


8 månader



Älskade gullebäbis hela 8 månader idag!! Tänk vad tiden rusar iväg!

 


Underbar stund!!

En sådan där underbar stund var jag med om i söndags när vi var bortbjudna. Gustav började bli lite trött och även då självklart lite gnällig och det förstår jag för klockan hade passerat 19.30 vilket brukar vara nattstund för honom. Jag tog honom i knäet och satte mig i en av deras sköna fåtöljer och skulle ge honom lite välling och det var då som det hände, den där magiska stunden!! ♥

 

Kunde ha suttit där med honom för all framtid. Jag gjorde kluckljudet! Det där ljudet som låter roligt och Gustav började skratta hur mycket som helst, han sträckte båda sina händer mot mitt ansikte och fullkomligt strålade med hela ansiktet. Underbara gullunge! Vi satt hur länge som helst och inget existerade i hela världen förutom just vi två! Älskade barn! Den känslan som for i kroppen på mig är helt obeskrivlig, ren glädje den renaste jag någonsin känt!

 

 


Glad Påsk!!

Önskar Gustav till alla!


Själv tillbingade han kvällen med att suga på en citron ♥

 

 

 

 


Väder Svalöv

RSS 2.0