Älskade unge!!



1 ÅR

Var tog tiden vägen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Snart 1år och förkylning!

Förkylning är inget roligt alls, nu har vi varit det i snart en vecka och nu måste det bara sluta *schas förskylning*

 

Helgen som var skulle jag ha varit i Halmstad och tävlat men eftersom pluttan blev sjuk förra tävlingen så fick vi stanna hemma, men det gjorde inte så mycket eftersom denna helg har gått i vätans tecken!!

 

Lördag kväll fick vi tillbringa (eller jag bjöd in oss ,)) hos våra vänner Annette och Thomas! En enormt trevlig kväll som kunde ha varit hur lång som helst! Gustav fick åka traktor med Thomas och då även jag! Gustav tyckte det var enormt roligt och morrade i princip hela tiden, allra roligast tyckte han att det var när Thomas gasade på och det gick fort. Sedan var ju alla ljus, spakar och knappar väldigt spännande :)

 

Kvällen avslutades med att Thomas lekte tittut med Gustav vilket var extremt roligt och jag retar mig extremt att jag inte hade kameran i närheten. Hade varit så roligt att få med det på film hur glad Gustav blev ♥ och framförallt vilken fart han fick. Stor kärlek ♥♥♥

 

Nu är det bara ett par dagar kvar tills Gustav fyller 1 år!!! Vad tiden går fort knappt så man fattar det.

 

 

 

 

 

 


Veckan som gått!

 

Ja det var en händelserik vecka som gått. Först hade vi vinkat hejdå till Joakim och Moa på söndagen sedan var det besök på Skånes djurpark för första gången! Gustav var kanske för liten för det men grisarna och fåglarna var absolut roligast, kanske för att det var innan han somnade ,)

 

 

 

 

Och nu kom även värmen tillbaka, hua! Fast nej jag klagar inte :)

 

På söndagen var det även dags att fira Arne, vår grannes födelsedag. Gustav fick 190% uppmärksamhet vilket gjorde att han var igågn i ett. Fast det förstår jag ju fullt ut när man är så otroligt söt som Gustav är ,)

 

 

Favoriten bland alla, bert!!

 

Flaskätning på hög nivå :)

 

Sedan blev det dag satt åka iväg på rolig aktivitet igen (mamma kanske tycker det är roligare!) och denna gång var det Tropikariet i Helsingborg som var målet. Här var det apor i massor och de var roliga, Gustav satt i vagnen och tittade storögd på dem när de for omkring både i sina burar och även fritt. Vi avslutade besöket med att titta på hajarna och akvariet var tydligen väldigt roligt!

 

 

 

 

 


V.29!

Ja nu har ännu en vecka gått och Gustavs ett års dag närmar sig med stormsteg. Jisses redan stora kille på hela ett år!!! ,)

 

Veckan som var hände det en hel del vi hade kort besök från Gustavs kusin Moa och hennes pappa tillika Fredriks bror Joakim från Korea. Det är alltid roligt att träffa dem och det var roligt att se hur Moa växer för var gång. Kommer så väl ihåg när hon var en liten bebis och de var på besök i Sverige för första gången, det är hela 8 år sedan nu!!

 

Alice var betydligt gladare i Moa :)

 

Tyvärr var vädret inte det bästa och det verkar mer som om hösten kommit än att det är mitt i sommaren.

På söndagen så åkte vi åter till Röstånga marknad där jag dagen innan hade inhandlat en enormt söt kofta till Gustav som jag absolut skulle ha en till av. Tyvärr så hade de stängt sitt stånd och åkt därifrån jag så jag nöja mig med den vi redan hade köpt.

 

 

 

Torsdags så åt vi en god middag hemma som mormor och Gustav fick tag i ett kräfthuvud som han absolut inte ville släppa :O

 

 

 

Onsdagen så var vi för allra första gången och badade i havet, Gustav hade fått en fin soldräckt med Bamse på och han gillade verkligen att doppa sig i havet som var jättevarmt runt 26grader. Jag fick simma lite och det var verkligen länge sedan, kommer inte ens ihåg när det var sist.


Väder Svalöv

RSS 2.0