31 Maj!

31 maj en dag som ger en minnen som inte är så soliga. En dag som för alltid kommer att finnas i minnet.

 

Denna dag valde att ta ett liv alldeles för tidigt..

 

Vackra Astride finns inte många ord som kan beskriva saknaden och den känslan att något inte är avklarat. Vi fick inte ett avslut. Alla ord var inte sagda. Ett litet barn har inte fått träffa sin farmor och en son förlorade sin mamma. Jag vill bara ha vackra minnen och denna bild ger mig den minnesbild jag vill bevara till Gustav. Så vacker och så varm!

 

 

Astride långt innan jag kände henne men så jag vill bevara minnet!


Väldigt jobbig dag!

Idag har varit en väldigt jobbig dag i mitt liv, jag känner mig fortfarande omtumlad och vill inte riktigt tro att det är sant det som hänt.

 

För lite mer än 14 dagar sedan blev en av mina arbetskamrater inlagd på sjukhus då han fick ont i magen. Jag reflekterade inte så mycket över det utan trodde inte att det var så allvarligt, en njursten kanske. Inte en sekund trodde jag att det skulle vara det hemskaste av allt, cancermonstret!!

 

Idag när jag kom till jobbet möttes jag av de ord som jag i min vildaste fantasi inte trodde att jag någonsin skulle få höra, i vart fall inte nu, Roland finns inte mer! Nej vaddå inte finns? Det är inte möjligt han var stor, stark och full av energi! Inte Roland! Nej..

 

Tyvärr var detta så sant som det kunde, det var verklighet! Även om jag fortfarande inte vill tro på det, vill inte att det skall vara sant, det KAN inte vara sant. Är så ledsen över att aldrig någonsin mer kunna få prata med honom, aldrig någonsin mer kunna fråga honom till råds, aldrig någonsin mer få se honom springande på jobbet på väg mot ytterliggare en uppgift. Det är jobbigt, extremt jobbigt! Säkert inte så jobbigt som hans familj måste tycka det är, för Roland var en så färgstark person full av liv och jag är oerhört glad att jag fått alla dessa år med honom. Få ta del av hans erfarenheter och hans visa ord.

 

Hos mig kommer han att vara extremt saknad och hur overkligt det än känns just nu så måste jag nog inse att han är borta, att han inte finns här mer.

 

Roland jag vill att du skall veta att jag kommer att sakna dig och att jag håller ditt minne levande i mitt hjärta ♥

 

 

Roland Nilsson

f- 22 maj 1953, d- 22maj 2010


Sommar!

Jag tror att denna sommar kommer att bli den bäst i mitt liv! Jag tror verkligen på det. Jag ser framemot allt nytt som är framför mig och längtar tills det blir så varmt hela tiden som det var igår. Ser framemot att Gustav växer och att han snart kommer att försöka att gå. Ser fram emot när han säger sina första ord.

 

Denna helg har vi släppt hästar på betet och sedan tillbringat en hel del tid med att gå ut och titta på den underbara natur som finns i närheten där vi bor. Gustav tycker det är underbart och är med hela tiden och tittar på allt, pratar med allt! Sedan somnar han som en sten och sover så skönt att man nästan blir lite avundsjuk och vill också ligga nerbäddad i en vagn..

 

I fredags var vi på student och firade denna tjej!

 

Tilda!

 

Vi hade en verkligt trevlig kväll även om vädret kunde ha varit bättre! Det var iof väldigt skönt att komma inomhus. Roligt att träffa alla och Gustav skötte sig exemplariskt, eller rättare sagt jag tyckte han skötte sig exemplariskt ,)

 

Roligt att träffa Hanna igen och vi tycker verkligen att du skall komma hem igen nu!! Tack hela familjen Berg så väldigt mycket för den trevliga stunden och det kändes som om vi kunde stannat betydligt längre!!

 

 

Gustav och Anette i en givande diskussion!! :)

 

 

Gustav på turistbyrån!

 

Gustav sover skönt vid Odensjön!!

Här kan ni läsa mer om Odensjön

 

 


En dag i taget

Ja det är det jag nu gör, en dag i taget. Vågar inte tro eller hoppas något förens alla de olika röntgen är klara. Så den ena dagen efter den andra avverkas på bäst sätt. Tar inget för givet och tar tillvara på alla de underbara stunder som finns.

 

Vi har dessutom hunnit bli hela 9 månader!!

 

Min kärlek är så stor <3


Bidra!


Väder Svalöv

RSS 2.0