Länge sedan

Ja det var verkligen länge sedan jag skrev något här på bloggen. Orken har inte funnits då vi i princip varit sjuka i över 6 veckor nu, dagissjuka kallas det visst ,)

 

Den 13 december skall Gustav för första gången till tandläkaren :O Hur skall det gå till?? Kommer i alla fall att bli en upplevelse.

 

Och så den 14 december, en dag som jag känner mig kluven inför. Vet inte riktigt vad jag skall känna eller vill känna. Gustav skall in och göra en njurscintigrafi med DMSA!! Jisses vad är det egentligen???

 

1 ½  timme innan undersökningen skall vi emla honom och erfarenheten från sjukhuset tidigare är väl sådär med de där plastbitarna med kräm under, det är ingen hit direkt tycker Gustav. Väl på avd så skall de sätta en venflon(??), antar att det är samma som en vanlig nål till dropp, här brukar de ge lugnande. Sedan skall vi gå iväg till Fysiologiska kliniken vilket bara ordet gör mig lite nervös!! Väl där skall man spruta in radioaktivt ämne i venflonen, tre timmar senare skall vi ta bilder på njurarna och även här kan det bli aktuellt för lugnande då han skall ligga stilla i ½  timme!!

 

Ja vad säger man? Hade önskat att vi sluppit detta.

 

Jaja!

 

Men  något roligt bland allt elände är att Gustav nu är en gående liten gullebebis :D

 

 

 

 

 

 

 

Kärlek ♥


Väder Svalöv

RSS 2.0