2 dagar

Nu är det två dagar sedan den hemska hata dagen. En aning upp och ner har det varit och en extra check hos doktor blev det igår! Vi som skulle ha varit i kyrkan och sjungit med andra söta små barn :(

 

Ja ja det får bli nästa onsdag istället.

 

Gustav ser betydligt bättre ut men han har hemskt mycket blåmärken och bruna/gula fläckar över hela högra sidan av ansiktet. Örat är helt blått och fortfarande svullet. Han är dock glad och ganska obekymrad ändå!

 

Idag var vi iväg på föräldraträff, jättekul att få träffa andra föräldrar och barn som är i samma ålder. Gustav var yngst med hela 1 månad yngre än de andra :) de flesta av dem kröp omkring eller satt upp, man såg skillnad på att Gustav ”bara” låg och tittade. Dock så hittade han en liten flicka som tydligen var söt för mot henne så sträckte han ut hela armen, men tyvärr Gustav hon fattade inte läget :)

Jag var lite rädd idag att åka med Gustav med tanke på hur han såg ut men det löste sig snabbt genom att Christina vår BVC sköterska frågade hur det var med Gustav och då föll sig allt naturligt när jag berättade vad som hänt. Det lättade upp ganska mycket i gruppen att ha något att börja prata om och sedan så var vi alla nästan som gamla bekanta även om vi bara träffats någon gång innan.

 




Kommentarer
Postat av: Catarina

Älskade lilla Gustav, vilken chock! Förbjudet att sånt händer men oundvikligt när man har med djur att göra. Inte tror jag att du lider av det inte, det gick snabbt över. Det är tack och lov så ni fungerar ni små! Don´t worry sis! Och stackars vovven, han ville ju bara leka med dina leksaker! Mamma får ta bort dem från dig när han är i närheten.

Love you, Gudmor.

2010-02-05 @ 09:18:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Väder Svalöv

RSS 2.0